Vuorossa oli kaiken kaikkiaan järjestyksessä kolmas Tuike tapaaminen. Mukaan saimme yhden uuden äidin Nauru Lisäksi paikalla oli vieraileva tähti, kun eräs äiti luuli tulevansa imetystukiryhmän tapaamiseen. Hieman puhelimme aiheesta, että mitä äidit tapaamisista haluaisivat. Olimme aika paljon yhteisellä linjalla siinä että tapaamiset olisivat sitä rentoa jutustelua mitä ne ovat olleet tähänkin asti. Katsotaan millainen ryhmästä tulevaisuudessa muodostuu.

 

Olen ollut Yhden vanhemman perheiden liittoon yhteydessä, ja alustavasti olemme sopineet että ensi syksynä siirtyisimme heidän "alaisuuteen". Tämä ei vaikuta Tuikelaiseen käytännössä muuten kuin että kohtaamispaikka vaihtuu. Mutta palataan asiaan sitten kun se on enemmän ajankohtaisempi......

 

Ja kiitos erään Tuikelaisen, sain vihjeitä toimittajasta joka etsisi jutunaihetta pohjoisen äiti-lapsi ryhmistä. Olemme tämän toimittajan kanssa nyt kirjoitelleet sähköpostia ja voipi olla että hän tulee tutustumaan ryhmäämme piakkoin. Saisimme sitä kaivattua julkisuutta jotta yhä useampi Rovaniemeläinen äiti löytäisi ryhmän.

 

Seuraava tapaaminen on torstaina 16.04 klo 17.00 - 19.00. Pääsiäisen vuoksi tapaaminen on poikkeuksellisesti torstaina. TERVETULOA NIIN UUDET JA KUIN VANHAT ÄIDIT!!